Turisticka agencija Nis / Beograd – Ski & Sun Travel

ski_2

Termin: 13.02./16.02.2016.               Polazak iz Beograda i Niša

Praznično skijanje na Sretenje !!!

4 dana vrhunskog skijanja i relaksiranja u luksuznim hotelima...

Skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu...

Uživajte u čarima luksuznih hotela REGNUM 5*, GREEN LIFE 4* i BELVEDERE 4* i komfornog i prijatnog hotela NADEŽDA 3*, opustite se u SPA centru, probajte sve specijalitete domaće kuhinje...

Cena paketa PREVOZ + 3 NOĆENJA (polupansion):

HotelNišBeograd
Maraya 3*99109
Green Life 4*119129
Belvedere 4*119129
Grand Hotel Bansko 4*149159
Guinness 4*149159
Regnum 5*149159

Program putovanja:

1. dan: petak 12.02. / subota - 13.02. Polazak iz Beograda je 12.02. u 22h, a iz Niša 13.02. u ranim jutarnjim časovima  01 h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotelu u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. dan: nedelja – 14.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan: ponedeljak – 15.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4. dan: utorak – 16.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš / Beograd u kasnim večernjim satima.

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3 polupansiona u dvokrevetnim sobama i apartmanima za 3-4 osobe (doručak i večera) ;
 • Korišćenje spa centra;
 • Prevoz do gondole;
 • Boravišnu taksu
 • Usluge vodiča i  troškove organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

 • Putno zdravstveno osiguranje (za skijaše preporučujemo sa ski rizikom);
 • Ski pass (opciono);
 • Individualne troškove;

Uslovi za decu:

 • Za decu 2 do 5,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 60 evra, deca imaju mesto u autobusu i koriste pomoćni ležaj.
 • Za decu od 6 do 11,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 30 evra.

Sopstveni prevoz:

 • U slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, cena paketa se umanjuje 30 evra po osobi iz Beograda, odnosno 20 evra iz Niša. (broj mesta na sopstvenom prevozu je ograničen, raspitati se u agenciji).
Opis smeštaja: 
 
Ski pass:
Paket

Odrasli

Deca
do 12 god

3-dnevni ski pass + skije + štapovi10360
3-dnevni ski pass + pancerice + skije + štapovi11873
3-dnevni ski pass + komplet oprema + škola skijanja12590

Cena ski pass-a u tabeli je izražena u evrima. Agencija obezbeđuje trodnevne pakete za 14. 15. i 16. februar (nedelja - utorak). Putnici mogu kupiti jednodnevni ski pass za prvi dan (subotu) prilikom dolaska, na početnoj stanici gondole.

Uslovi i način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;

 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);

 • Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. aprila 2015. godine;

 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane SKI & SUN Travel-a;

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.  Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja aranžmana od strane organizatora je 3 dana pre početka putovanja.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Organizator putovanja je turistička agencija SKI & SUN Travel, licenca OTP 381/2010 izdata od Agencije za privredne registre od 22.02.2010. godine. Ski & Sun Travel osiguran je Polisom od odgovornosti turističkih agencija – garancija radi naknade štete putniku br. 226544 kao i Polisom osiguranja potrazivanja za slucaj insolventnosti organizatora putovanja br. 226545 osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Obe polise važe do 01. juna 2016. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.

Slike smeštaja

13 Komentara

 1. biljana popovic says:

  Na tabeli nema cena ski pasa, mozete li to da ubacite.

  hvala

 2. vladimir says:

  kada se poslednjeg dana krece nazad?

 3. sonja says:

  kolika je cena jednodnevnog ski passa

 4. Milena says:

  Koja je cena 3-dnevnog skipassa u Banskom?

 5. Milan says:

  Ćao,

  postavili ste cene Ski Passa sa školom skijanja i opremom za skijanje. Zanima me da li postoje neki paketi tog tipa sa opremom i školom za snowboard?

  Pozdrav

 6. Marijana says:

  Da li moguce iznajmiti ski pass skije i stapove i skolu na dva dana? Samo nedelja i ponedeljak

Postavi Komentar