Turisticka agencija Nis / Beograd – Ski & Sun Travel

ski_2

Termin: 14.02./17.02.2015.               Polazak iz Beograda i Niša

Praznično skijanje na Sretenje !!!

4 dana vrhunskog skijanja i relaksiranja u luksuznim hotelima...

Skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu...

Uživajte u čarima luksuznih hotela REGNUM 5*, GREEN LIFE 4* i BELVEDERE 4* i komfornog i prijatnog hotela NADEŽDA 3*, opustite se u SPA centru, probajte sve specijalitete domaće kuhinje...

Cena paketa PREVOZ + 3 NOĆENJA (polupansion):

HotelNišBeograd
Nadežda 3*RASPRODATO8999
Green Life 4* RASPRODATO119129
Belvedere 4*  RASPRODATO109119
Regnum 5* RASPRODATO149159

Program putovanja:

1. dan: petak 13.02. / subota - 14.02. Polazak iz Beograda u 22h, a iz Niša 14.02. u ranim jutarnjim časovima  01 h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotelu u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. dan: nedelja – 15.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan: ponedeljak – 16.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4. dan: utorak – 17.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš / Beograd u kasnim večernjim satima.

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3 polupansiona u dvokrevetnim sobama i apartmanima za 3-4 osobe (doručak i večera) ;
 • Korišćenje spa centra;
 • Prevoz do gondole;
 • Boravišnu taksu
 • Usluge vodiča i  troškovi organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

 • Putno zdravstveno osiguranje (za skijaše preporučujemo sa ski rizikom);
 • Ski pass (opciono);
 • Individualne troškove;

Uslovi za decu:

 • Za decu 2 do 5,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 60 evra, deca imaju mesto u autobusu i koriste pomoćni ležaj.
 • Deci od 6 do 11,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 30 evra.

Sopstveni prevoz:

 • U slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, cena paketa se umanjuje 30 evra po osobi iz Beograda, odnosno 20 evra iz Niša. (broj mesta na sopstvenom prevozu je ograničen, raspitati se u agenciji).
Opis smeštaja: 
 
Ski pass:
Paket

Odrasli

Deca
do 12 god

3-dnevni ski pass + skije + štapovi10360
3-dnevni ski pass + pancerice + skije + štapovi11873
3-dnevni ski pass + komplet oprema + škola skijanja12590

Cena ski pass-a u tabeli je izražena u evrima. Agencija obezbeđuje trodnevne pakete za 15. 16. i 17. februar (nedelja - utorak). Putnici mogu kupiti jednodnevni ski pass za prvi dan (subotu) prilikom dolaska, na početnoj stanici gondole.

Uslovi i način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;

 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);

 • Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. aprila 2015. godine;

 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane SKI & SUN Travel-a;

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.  Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja aranžmana od strane organizatora je 3 dana pre početka putovanja.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Organizator putovanja je turistička agencija SKI & SUN Travel, licenca OTP 381/2010 izdata od Agencije za privredne registre od 22.02.2010. godine. Ski & Sun Travel osiguran je Polisom osiguranja garancije putovanja radi naknade štete putniku od strane organizatora putovanja broj 8003729 kao i Polisom potraživanja za slučaj insolventnosti broj 8003730 osiguravača Takovo Osiguranje ado. Obe polise važe do 01. juna 2015. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.

Slike smeštaja

6 Komentara

 1. biljana popovic says:

  Na tabeli nema cena ski pasa, mozete li to da ubacite.

  hvala

 2. vladimir says:

  kada se poslednjeg dana krece nazad?

 3. sonja says:

  kolika je cena jednodnevnog ski passa

Postavi Komentar