Turisticka agencija Nis / Beograd – Ski & Sun Travel

ski_2

Termin: 13.02./16.02.2016.               Polazak iz Beograda i Niša

Praznično skijanje na Sretenje !!!

4 dana vrhunskog skijanja i relaksiranja u luksuznim hotelima...

Skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu...

Uživajte u čarima luksuznih hotela REGNUM 5*, GREEN LIFE 4*, BELVEDERE 4*, GRAND HOTEL BANSKO 4* i GUINNESS 4* i komfornog i prijatnog hotela MARAYA 3*, opustite se u SPA centru, probajte sve specijalitete domaće kuhinje...

Cena paketa PREVOZ + 3 NOĆENJA (polupansion):

Hotel Niš Beograd
Maraya 3* 99 109
Green Life 4* 119 129
Belvedere 4* 119 129
Grand Hotel Bansko 4* 149 159
Guinness 4* 149 159
Regnum 5* 149 159

Program putovanja:

1. dan: petak 12.02. / subota - 13.02. Polazak iz Beograda je 12.02. u 21 h, a iz Niša 13.02. u ranim jutarnjim časovima  01 h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotelu u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. dan: nedelja – 14.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan: ponedeljak – 15.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4. dan: utorak – 16.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš / Beograd u kasnim večernjim satima.

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3 polupansiona u dvokrevetnim sobama i apartmanima za 3-4 osobe (doručak i večera) ;
 • Korišćenje spa centra;
 • Prevoz do gondole;
 • Boravišnu taksu
 • Usluge vodiča i  troškove organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

 • Putno zdravstveno osiguranje (za skijaše preporučujemo sa ski rizikom);
 • Ski pass (opciono);
 • Individualne troškove;

Uslovi za decu:

 • Za decu 2 do 5,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 60 evra, deca imaju mesto u autobusu i koriste pomoćni ležaj.
 • Za decu od 6 do 11,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 30 evra.

Sopstveni prevoz:

 • U slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, cena paketa se umanjuje 30 evra po osobi iz Beograda, odnosno 20 evra iz Niša. (broj mesta na sopstvenom prevozu je ograničen, raspitati se u agenciji).
Opis smeštaja: 
 
Ski pass:
Paket

Odrasli

Deca
do 12 god

3-dnevni ski pass + skije + štapovi 103 60
3-dnevni ski pass + pancerice + skije + štapovi 118 73
3-dnevni ski pass + komplet oprema + škola skijanja 125 90

Cena ski pass-a u tabeli je izražena u evrima. Agencija obezbeđuje trodnevne pakete za 14. 15. i 16. februar (nedelja - utorak). Putnici mogu kupiti jednodnevni ski pass za prvi dan (subotu) prilikom dolaska, na početnoj stanici gondole.

Uslovi i način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;

 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);

 • Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. aprila 2015. godine;

 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane SKI & SUN Travel-a;

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.  Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja aranžmana od strane organizatora je 3 dana pre početka putovanja.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Organizator putovanja je turistička agencija SKI & SUN Travel, licenca OTP 381/2010 izdata od Agencije za privredne registre od 22.02.2010. godine. Ski & Sun Travel osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 228880, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 25.01.2016. do 25.01.2017. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun Travel koji su sastavno deo prijave putovanja. Cenovnik 2. od 01.02.2016.

Slike smeštaja

13 Komentara

 1. biljana popovic says:

  Na tabeli nema cena ski pasa, mozete li to da ubacite.

  hvala

 2. vladimir says:

  kada se poslednjeg dana krece nazad?

 3. sonja says:

  kolika je cena jednodnevnog ski passa

 4. Milena says:

  Koja je cena 3-dnevnog skipassa u Banskom?

 5. Milan says:

  Ćao,

  postavili ste cene Ski Passa sa školom skijanja i opremom za skijanje. Zanima me da li postoje neki paketi tog tipa sa opremom i školom za snowboard?

  Pozdrav

 6. Marijana says:

  Da li moguce iznajmiti ski pass skije i stapove i skolu na dva dana? Samo nedelja i ponedeljak

Postavi Komentar